Over mij

Even voorstellen…

Iris Louwen

Welkom op Het Kladblok!

Elk verhaal begint met een krabbel op een kladblok. Of op een kladpapiertje, een bierviltje, een snipper die voorhanden is. Die krabbels liggen het dichtst bij de oorsprong van een verhaal. In kladblokken en op kladpapiertjes lees je die spontane ideeën, de opwellingen, de pure inspiratie. Je leest het begin van grootse en kleine dingen.

Aangenaam, ik ben Iris. Mijn stapel kladblokken, papiertjes en vodjes is torenhoog. Of ik nu luister naar jouw verhaal of naar mijn eigen gedachten, ik moet en zal iets opschrijven. Al zijn het maar steekwoorden. Ik wil die kern vangen. Dat moment dat jij en ik zonder filter of voorbehoud vertellen.

Zo schrijf ik hier en zo schrijf ik voor jou. In begrijpelijke taal.

Wat ik voor jou kan schrijven

Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het schrijven van een pakkende tekst is al lastiger. Het schrijven van een pakkende tekst die jouw bedrijf of persoonlijke missie weerspiegelt, is veel lastiger. Ik help jou daarbij.

Hoe? Dat bespreken we natuurlijk op ons gemak. Maar om je een idee te geven, zou je aan de volgende teksten kunnen denken:

  • Webteksten
  • Blogs
  • Nieuwsbrieven
  • Zakelijke teksten

Jij bent razend enthousiast over jouw bedrijf. Je weet wat je wil, maar je kan de woorden niet vinden. Ik help je graag! Samen komen we tot de kern van jouw verhaal. Jouw missie en jouw onderneming.

Duizendpoot

Ik pas lastig in een hokje. Er zijn simpelweg teveel leuke en interessante dingen te ontdekken in het leven. Dat doe ik dus ook. Ik geef je een klein overzicht van mijn CV. Dan weet je voor welke vakgebieden je mij kan inhuren:

  • Dertien jaar ervaring in IT en het bedrijfsleven. Agile? DevOPS? Transformatie, innovatie? Ik weet waar je het over hebt.
  • Drie yoga-opleidingen. De holistische en spirituele wereld ken ik goed. De afgelopen tien jaar heb ik yogalessen gegeven, heb ik mij verdiept in holistische therapievormen en filosofie. Ik snap waarom je met hart en ziel jouw onderneming bent gestart.
  • Groene zaken. De natuur. Alles wat groeit en bloeit.
  • Verrassingen! Misschien past jouw onderneming niet in deze hokjes. Verras me, ik luister graag naar je.

Hoor ik van je?

Graag! Ik kijk er naar uit om jou te helpen!