Later als ik groot ben…

Het kwam spontaan in me op. Ik zag een meetlat voor kinderen, van hout, met de hand gebrand. En de woorden begonnen te stromen. Weet je nog dat er streepjes op de deurpost werden gezet als je iets gegroeid was? Die deurpost kan je nu met rust laten, want LiefsLabel maakt de toffe meetlatten die ik op Instagram voorbij zag komen. Daar kan je alle streepjes op kwijt.

Er begonnen dus woorden te stromen bij het zien van die meetlat. En die woorden vormden zinnen, en al die zinnen vormden een gedicht over opgroeien. Ik stuurde het gedicht in een opwelling naar Brenda van LiefsLabel en maakte er een Instagrampost van. En wat bleek? Brenda vond het gedicht mooi!

Klembord van LiefsLabel

Ik heb toen gezegd dat als ze iets met het gedicht wilde doen, ik dat heel tof zou vinden. Ze dacht er even over na en afgelopen week was het zover: Ik kreeg een berichtje met haar creatie. Een tof klembord mét mijn tekst als kaart erop!
Ik gloei van trots en blij. En ook van dankbaarheid dat een van mijn teksten een weg heeft gevonden naar de fysieke wereld en we dit samen hebben uitgegeven. Hoe enorm cool is dat?

Wat nog veel cooler is, is dat het klembord met mijn tekst nu echt te koop is! Kijk maar

Dus daar is het. Een heus product, met mijn woorden, samen uitgegeven met LiefsLabel. Ik kan niet trotser zijn!

LiefsLabel Klembord